Timetable

Timetable 1.6.0

Praktische agenda voor studenten en scholieren

Timetable is een app voor voor scholieren en studenten. Met Timetable onthoud je altijd het lesrooster van je middelbare school, ROC, hogeschool of universiteit. Daarnaast voer je eenvoudig opdrachten en toetsen in.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Overzichtelijke interface
  • Verschillende weergaven
  • Automatische dempfunctie
  • Veel widgets

TEGEN

  • Geen Google Calendar-integratie
  • Geen bestanden importeren

Excellent
9

Timetable is een app voor voor scholieren en studenten. Met Timetable onthoud je altijd het lesrooster van je middelbare school, ROC, hogeschool of universiteit. Daarnaast voer je eenvoudig opdrachten en toetsen in.

Verschillende weergaven


Timetable heeft drie verschillende weergaven: dag, week en maand. In de dagweergave voer je lesuren, locaties en docenten in. Op die manier heb je alle informatie voor je schooldag in een handig schema bij de hand. Je voert echter wel alle informatie handmatig in, net zoals bij een papieren schoolagenda. De week- en maandweergave geven een mooi overzicht van wat je nog te wachten staat.

Je hebt ook de mogelijkheid om met behulp van Timetable je huiswerk of opdrachten op te slaan. Hetzelfde geldt voor examens en eventuele feestdagen en vakanties.

Een handige functie van Timetable is het synchroniseren van je agenda met meerdere apparaten. Wil je niet gestoord worden tijdens colleges? Gebruik dan de automatische dempfunctie, zodat Timetable geen notificaties geeft tijdens lesuren. 

Overzichtelijke interface 

Het design van Timetable design is overzichtelijk en praktisch. Bovendien personaliseer je de interface met verschillende kleuren en kies je uit drie thema’s.

Dat is nog niet alles: Timetable heeft een aantal widgets die je op het home-scherm plaatst. Zo zie in één oogopslag wat de schooldag voor jou in petto heeft.

Goed alternatief 

Met Timetable gebruik je op een effectieve manier je smartphone als agenda. Als je een beetje tijd investeert in het invoeren van je lessen, opdrachten en toetsen, dan is Timetable de ideale vervanger van je papieren agenda.  

Conclusie 

Timetable is geschikt voor elke student of scholier, of je nu op de universiteit zit of op de middelbare school. De reguliere agenda-app van je telefoon of tablet is doorgaans niet gespecialiseerd in het invoeren van lesgegevens. Met TimeTable heb je voortaan een flexible agenda-app die je louter gebruikt voor je opleiding. 

Timetable

Download

Timetable 1.6.0

Beoordelingen about Timetable